Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана…

Loading...

Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана:Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана:
– Жено да добијам на лото што би направила?
– Ќе ти земам пола и ќе те оставам!
– Добив 20 Евра. Земи 10 и бегај од дома!!!Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана:
– Жено да добијам на лото што би направила?
– Ќе ти земам пола и ќе те оставам!
– До

loading...