Вработување како апликативен инженер – раководител на проект/изведувач

Loading...

РЦЛ Сист д.о.о., Водечка регионална софтверска компанија во подрачјето на деловни информатички решенија бара нови соработници за следната позиција: Апликативен инженер – раководител на проект/изведувач.
Доколку ве интересира оваа работа информирајте се повеќе на следниот линк. РЦЛ Сист д.о.о., Водечка регионална софтверска компанија во подрачјето на деловни информатички решенија бара нов

loading...
Loading...