За памет: Премногу романтика не е на арно!

Loading...

Оваа девојка сама се „намести“ со заљубената порака, на која дечкото одговори сосем рационално.Да се надеваме дека дечкото ќе ја научи лекцијата и со наредната девојка ќе знае што не смее да каже:
Да се надеваме дека дечкото ќе ја научи лекцијата и со наредната девојка ќе знае што не смее да каже:

loading...