Зборуваат две плавуши по телефон

Зборуваат две плавуши по телефон.Зборуваат две плавуши по телефон.- Добар ден, дали е тоа телефонскиот број два, два, шест, еден, два, седум! – Не, ова е двеста дваесет и шест, сто дваесет и седум!- Упс, извинете што ве разбудив.- Нема врска и онака ѕвонеше телефонот!Зборуваат две плавуши по телефон.- Добар ден, дали е тоа телефонскиот број два, два, шест, еден, два, седум! – Не, ова е двеста дваесет и шес

Пронајдете не на следниве мрежи: