Здраво, мастики Airwaves имате?

Loading...

Здраво, мастики Airwaves имате?Здраво, мастики Airwaves имате?
– Немаме дечко, ама деновиве треба да добијам…
– Мене не ме интересира дали ќе добиеш или не, за мастики прашав! Здраво, мастики Airwaves имате?
– Немаме дечко, ама деновиве треба да добијам…
– Мене не ме интересира дали ќе добиеш или не, за

loading...
Loading...