Жената: – Каде си? Мажот: – Дома, мила…

Loading...

Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила….Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Ај вклучи го миксерот!– Ррррррррр!– Добро, драги.Следниот ден.– Каде си?– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Вклучи го миксерот!– Ррррррррр!– Добро, драги.Следниот ден жената решила да се врати порано дома без предупредување. Дома бил само синот.– Каде е татко ти?– Не знам, мамо. Го зеде миксерот и замина некаде…Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Ај вклучи го миксерот!

loading...