Зимска радост 2014!

Зимата се уште не е помината…Но, досега немавме можност да видиме некои обилни врнежи од снег.
Па токму затоа оваа слика реално ја покажува зимата во Македонија. Но, досега немавме можност да видиме некои обилни врнежи од снег.
Па токму затоа оваа слика реално ја покажува зимата во Македонија. 

Пронајдете не на следниве мрежи: