Зошто сакате да се разведете од жената?

Loading...

Зошто сакате да се разведете од жената?- Зошто сакате да се разведете од жената?- Кога се караме почнува да фрла тави и тенџериња по мене.- И од кога така?- Од кога се зедовме, веќе 30 години.- А зошто дури сега барате развод?- Порано не можеше да ме погоди.- Зошто сакате да се разведете од жената?- Кога се караме почнува да фрла тави и тенџериња по мене.- И од кога така?- Од кога се

loading...
Loading...