Зошто се скараа Аца Лукас и Метју Нимиц?

Кавга помеѓу Аца Лукас и Метју Нимиц…Аца Лукас и Метју Нимиц се скара.
Но, која е причината за нивната кавга?
Епа, да не ве држиме долго во неизвесност, се скараа за тоа кој повеќе пати бил во Македонија :)Аца Лукас и Метју Нимиц се скара.
Но, која е причината за нивната кавга?
Епа, да не ве држиме долго во неизвесност, се скараа за то

Пронајдете не на следниве мрежи: