Ѕвони свекрвата кај снаата: – Како е мојот син?

Loading...

Ѕвони свекрвата кај снаата: 
– Како е мојот син?Ѕвони свекрвата кај снаата: 
– Како е мојот син?
– Ами како е…пие ракија, по жени скита, мене ме тепа за ништо…
– Убав на мајка, добро само да не е болен!Ѕвони свекрвата кај снаата: 
– Како е мојот син?
– Ами како е…пие ракија, по жени скита, мене ме тепа за ништо…

loading...