Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:

Loading...

Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:
– А бе волчко, требаше да ме изеДеш !!
Волкот се подзамислил малку, па и вратил:
– Ај па и ти, за една буква правиш проблеми.Црвенкапа останала трудна, му се јавила на волкот и му рекла:
– А бе волчко, требаше да ме изеДеш !!
Волкот се подзамислил малку, п

loading...
Loading...