Сакате да станете оператор во контакт центар

Loading...

 Дали имате способност и трпение да зборувате на телефон? Дали сте љубител на слушалката и долгите разговори?

Друштвото за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА ЕНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје, со седиште на бул. Трета македонска бригада бб, 1000 Скопје,

има потреба од 4 вработувања за работно место Оператор во Контакт Центар во Скопје со пола работно време.
https://vrabotuvanje.com/job-advert/operator-vo-kontakt-centar/2705

loading...
Loading...