Се бара сервисер

Loading...

Дали сте добри со алат, жички, шрафцигери? 

МАКВЕЛД, компанија која се занимава со продажба на материјали, опрема и алати за професионалци објавува ОГЛАС за ангажирање на: СЕРВИСЕР.

https://vrabotuvanje.com/job-advert/serviser/2704

loading...
Loading...