Се бара директор за Јавна Установа

Loading...

Имате директорски способности и амбиции? Еве шанса.

Влада на Р.Македонија распишува јавен конкурс- Директор на ЈУ Центар за социјална работа – Скопје.

Јавниот конкурс трае 5 дена од денот на објавувањето. Документите се достауваат најдоцна до 02.11.2012год. на адреса: Ул. „Никола Карев“ бр.24 / со назнака ЈУ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНА РАБОТА СКОПЈЕ.

Повеќе детали на нашиот партнерски сајт:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/vlada-na-r-makedonija-/2750

loading...
Loading...