Се бара менаџер за човечки ресурси

Loading...

Дали знаете да менаџирате со луѓе? Знаете како да направите добар тим од нив? Еве можност…

Ван Хоол – белгиски производител на автобуси, во основање на фабрика во Македонија, објавува оглас за слободно работно место, HR Асистент.

https://vrabotuvanje.com/job-advert/hr-assistant/2720

loading...
Loading...