Мажот и Швалерот

Loading...

Маж се сомневал дека жена му го вара, па со него го земал таксистот како сведок.

Влегуваат во спална, и ја затекнува неговата жена со швалерот, извади пиштолот и му го става на чело…

Жената од таму,”СТОЈ, НЕ ПУКАЈ, ТЕ ИЗЛАЖАВ!!! Јас не наследив никакви пари, он го плати Ферарито кое ти го поклонив, он ја плати јахтата, он ја плати годишната карта за на стадион, дури он ни ја плати и куќата на море.

Мажот го погледнува таксистот и му вели – “Гледаш брат? Што би направил ти да си на мое место сега? “Taксистот му одговара: Би го покрил со јорганов да не настине.

loading...