Виц: Кумановецот и бојлерот

Loading...

Си биле Кумановец и Белграѓанец:Кумановецот:

– Поквари ми се бољер!

Белграѓанецот:

– Кадааа???

Kумановецот:

– Абе глуп, не КАДА, бољер!!!

loading...