Вицови за легендарните Трпе и Трпана

Loading...

 

Вицови за легендарните Трпе и Трпана.

 

Докторот ја прашува Трпана:
– Дали имате некој од вашата фамилија што има некоја душевна болест?
– Имам, маж ми, се замислува дека е главен дома.

 

Трпе во хотел се јавува на рецепција:
– Качете се веднаш, жена ми сака да скокне од прозорецот!
– Ох, па што да правам јас?
– Побрзај, прозорецот не може да се отвори!

 

Дошол Трпе од кафана и навалил на Трпана, а она ни малку заинтересирана за него.
– Кој к*р ти е денес ? – бесно ја прашал Трпе. 
– Трет. – искрено му одговорила Трпана.

loading...