За љубителите на црн хумор

Loading...

 

Доктор

Сестра: Докторе докторе, надвор има пациент некоја машина му ги отсекла двете нозе.
Доктор: Кажи му нека влезе.

Смајли
Како Саша Матич пишува смајли?
)

 

Куче

Каде ќе најдеш куче без раце и нозе?
– Таму кај шо си го остаил.

 

Инвалид
Некој доктор носел инвалид некаде и:
Индалидот: Докторе каде ме носите?
Докторот: Во Мртовечница.
Инвалидот: Па јас уште не сум мртов.
Докторот: И ние се уште не сме во мртовечница.

 

Абортус

– Тато, тато, што е абортус?
– Оди прашај ја сестра ти.
– Ама тато, јас немам сестра!
– Еее!

Ружа
Која жена добива најмногу ружи за 8ми март?
– Онаа што ќе умре на 7ми март.

Мујо и Хасо

Си биле Мујо и Хасо и се прашувале како е во рајот. Потоа се договориле кој прв што ќе отиде да му се јави на другиот во сон. И така Хасо прв умрел и му јавил во сон на Мујо после неколку месеци:
– Кај си бе Мујо што правиш?
– Еве ништо, како е таму убаво ли е?
– Абе Мујо тука има се, абе иначе заборавив да ти кажам нешто..
– Што?
– Ме примија во Фудбалската федерација и имам изненадување за тебе.
– Добро де кажи го!
– Во среда имаме натпревар и ти браниш!

 

Чернобил
Како децата од Чернобил бројат до 30?
– На прсти!

 

Обдукција
По прегледот, пациентот гледа дека лекарот е загрижен па прашува:
– Докторе, може ли да ми кажете што ми е?
– Хмм, не знам, не знам…
– Па добро, кога ќе знаете што ми е?
– Па, најверојатно утре… по обдукцијата.

 

Вампир

Мал вампир ја прашува мајка си:
– Мамо, каков беше тато?
– Вкусен…

 

Трпе кај Свети Петар
Оди Трпе кај Свети Петар и овој го прашува:
– Што те носи наваму чедо божјо?
– Абе бев кај еден пријател и си тргнав накај дома, ми се јави татко ми рече бил во близина и да сум го чекај кај семафорите ќе ме соберел.
– И?
– Ме собра.

 

Мајка
Момчето му вели на својот другар:
– Знаеш доста ми е чудно што ме сексуално возбудува мајката на женска ми.
– Што е чудно? Зошто е стара?
– Не, зошто во исто време е и моја мајка.
 

loading...