Виц: Попладневен секс на Трпе и Трпана

Трпе и вели на Трпана:

– Жено, сакаш прво да се сексаме или прво да ручаме?

Трпана одговара:

– Како што ќе кажеш, па ќе ручаме.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: