Виц: Плавуша на гинеколог

Loading...

Плавуша оди на преглед кај гинеколог.

– Докторе, бремена сум веќе трет месец, а немам стомак…

Докторот:

– Портокали јадете ли?

– Не, а треба ли?

– Треба!

После три месеци плавуша оди пак на преглед.

– Докторе, бремена сум веќе шести месец, а немам стомак…

Докторот:

– Банани јадете ли?

– Не, треба ли?

– Треба!

После три месеци плавушата пак оди на преглед:

– Докторе, треба да родам а немам стомак…

Докторот:

– А односи со партнерот имате ли?

– Не, а треба ли?

 

loading...