Виц – Поклони за Нова година

Loading...

 

Разговараат Трпе и Лео што им купиле на сопругите за Нова Година.

Лео вели: “Да ти кажам Трпе, јас на жена ми и купив фустан и мерцедес.”

Трпе зачудено прашува: “Е зошто и фустан и мерцедес?”

“Па ако не и се допаѓа фустанот, да може да отиде со мерцедесот да го смени фустанот” – вели Лео.

“А ти што и купи?”

“Па јас и купив четка за заби и вибратот” – вели Трпе.

“Аман бе, па зошто и четка за заби и вибратор?” – праша Лео.

“Па ако не и се допаѓа четката за заби, може да иде да се е*е!”

 

loading...