Виц: Полицајците и поткупувањето

Loading...

Си доаѓа полицаецот дома и ја гледа својата жена како лежи гола во креветот.

– Жено кажи каде е! Ќе го убијам!

– Никој нема мажу, што ти е?

– Мори жено кажувај каде е, ќе ве убијам двајцата.

– Никој нема!

Оди во едната соба никој, оди во другата нема

никој, отвара во шкафот и таму нема никој.

Погледнува под креветот, а од таму човекот

му подава 20 евра. Полицаецот ги зема парите и вели:

– И под креветот нема никој!

loading...