Виц: Испит на факултет за теологија

Loading...

 

На факултет за теологија, идни попови полагаат испит.

Излегува првиот, и колегата го прашува:

– Што полагаше?

– Крштевка.

– И? Положи?

– Не, ме бутна…

– Што ти падна?

– Бебето.

 

loading...