Виц: Папучар

Loading...

Идат другари под прозор кај некој папаучар:

– Ајде другар во кафана?
Папаучарот:
– Чекај да ја прашам жена ми!
После три минути:
– Ма кој и е*е матер, идете вие.

loading...