Неколку вицови за плавушите

Loading...

Неколку вицови за плавушите!

 

 

 

 

 

 

Зошто сперматозоидите имаат опашка? 
– За да може плавушата да ги извади кога ќе и влезат меѓу забите.

Зошто плавуша носи црна машна околу врат?
– Затоа што има црн појас во пушење.

Колку плавуши се потребни за да се затвори струен круг?
– Две. Едната се бања, а втората и подава фен!

Зошто плавуша носи пожарникарско одело кога оди да купи парфем?
– На парфемот пишува запаливо.

Зошто плавуша пие вода откако ќе изеде јаболко?
– Заборавила да го измие.

Две плавуши седат на кафе и оговараат трета плавуша:
– Слушна ли, се удавила летото на море?
– Како?
– Паднала од кејот во водата.
– Таа нели знаеше да плива?
– Знаеше, ама некој поставил знак забрането пливање.

Плавуша по трет пат го вика келнерот: 
– Ве молам уште една коцка шеќер. 
– Но, веќе ставивте седум!
– Знам, но сите ми потонаа.

 

 

loading...