Вицови за крајот на светот

Loading...

 

Бидејќи на 21 декември е крај на светот, се прогласува за неработен. 

Ќе се обработува на 10 јануари.

 

Кажете дали сигурно е крај на светот на 21 декември, да знам, да не учам за јануарска сесија за џабе! – загрижен студент.

 

Двајца пријатели разговараат:

– Брат, ако дојде крај на светот што ќе правиме?

– Е што ќе правиме? Пакуваме куферите и одиме за Германија!

 

loading...