Виц за полковникот и проститутката

Loading...

 

Една ноќ, еден полковник и се приближува на една проститутка и и вели:

– Ќе го прифатите ли моето друштво за 100 евра?

– Па малку е ама ајде, зошто да не… – вели проститутката.

Полковникот се врти позади и почнува да вика:

– Друууштво ајдееее навамууу!

 

loading...