Виц: Мртовечница (црн хумор)

Loading...

 

Доктор носи инвалид некаде и по некое време инвалидот го прашува:

– Докторе, каде ме носите?

– Во мртовечница, – вели докторот.

– Но јас се уште не сум мртов – вели инвалидот.

– Е добро де, и ние уште не сме во мртовечница.

 

loading...