Виц: Дискотека

ТАА:
– Ало? Каде си Душо Моја? Што правиш? ТОЈ: – Дома Среќо моја … лежам на тросед и само мислам на Тебе …. – А Ти? Каде си? ТАА: – Во дискотека … баш зад Тебе.

Пронајдете не на следниве мрежи: