Виц: Студенти

Loading...

Си биле двајца студенти и полагале испит.

Влегува првиов во училница и професорот го прашува:
-Кога било Илинденското востание?
Овај одговара: -1903.
Друго прашање: -Кој ја создал глаголицата?
-Ја започнал Кирил ја довршил Методиј.
-Дали постојат вонземјанци?
-Се мисли ама не е докажано.
Сега овој излегува и им ги кажува сите одговори на другиот.И овој влегува
-Кога си роден?
-1903.
-Кој те создал?
-Ме започнал Кирил ме довршил Методиј.
-Дали си луд?
-Се мисли ама не е докажано!!!

loading...