Виц: Жени во рајот

Loading...

Три жени стојат пред вратата на рајот. Една од нив срамежливо тропа на вратата, излегол Св. Петар и ја прашал:

– За што го најмногу го користеше вашиот женски полов орган?
– Пааа, 80 посто за секс а 20 посто за мочање.
– Повелете влезете во рајот.
Св. Петар и на втората жена и го поставил истото прашање, таа му одговорила:
Јас 50 посто за секс и 50 посто за мочање.
– Многу добро, повелете и вие во рајот.
И на крај Св. Петар ја прашал третата жена истото прашање.
– Јас 90 посто ја користев за мочање а само 10 посто за секс!
– Ако тоа е така како што ми кажавте тогаш жал ми е не можам да ве пуштам во рајот.
– Но,одговорете ми зошто Св. Петре?
– Драга моја, ова е рај не е WC.

 

loading...