Виц за пушачи

Loading...

 

Непушач се обидува да вразуми еден пушач и му вели:

– Пушиш?

– Да.

– По колку кутии на ден?

– По 3.

– Колку е една кутија цигари?

– 2 евра.

– Колку години имаш?

– 30.

– Од колку години пушиш?

– Од 15.

– Значи за последниве 15 години ти си потрошил 33.000 евра на цигари.

– Да, така е.

– Па замисли, да не си пушел, за тие пари сега ќе го возеше најубавиот џип!

– А јас да те прашам, ти пушиш?

– Не.

– Е па кај ти е џипот??

 

loading...