Виц за денот

Loading...

Честито бебе! Да ви е живо и здраво!

– Благодариме!
– Како го крстивте?
– Издислав.
– На кого?!?!?!
– На песната од White Snake “Is This Love?”

 

Прашалеедна блондинка:
– Како се викаш?
– Моника без “в”.
– Но “Моника” не се пишува со “в”.
– Ама тоа ви кажувам!

loading...