Вицови за “Што е тоа…?”

Loading...

 

– Што е тоа црно-бело-црно-бело-црно-бело-црбно-бело-црно-бело-црно-бело?

– Пингвин паѓа по скали.

 

– Што е тоа мало, црно со малку плаво и стои на ѕид?

– Мува во фармерки.

 

– Што е тоа мало, црно со малку жолто?

– Мува со златен заб.

 

loading...