Виц: Лисицата во шумата

Loading...

 
Оди лисицата низ шумата и од една грмушка слуша: “Кукурикуууу”.
Си помислила: “Одлично, ќе јадам малце” и веднаш скокнала во грмушката.
Но таму ја чекал мечокот и почнал да ја е*е. 
По едно време, си вика мечката сама на себе: “Бреее, од кога научив странскиве јазици, пи*ки колку сакаш!”
 

loading...