Дали знаете како се вика оваа игра?

Loading...

Дали знаете како се вика оваа игра?
Искрено да ви кажеме не знаеме ни ние 🙂 Но, ќе се обидеме да и дадеме име… Па, дали одговара „како да го нокаутирате глупавиот другар?“ 
Доколку имате покреативни предлози, повелете :)Дали знаете како се вика оваа игра?
Искрено да ви кажеме не знаеме ни ние 🙂 Но, ќе се обидеме да и дадеме име… Па, дали одговара „

loading...
Loading...