Докторе, многу си ја сакам жената ама со неа не можам да имам орален секс, што не е во ред со мене?

Loading...

Во продолжение седумтте најдобри вицови кои ќе ве насмеат до солзи…Цела ноќ мислам на тебе маченче
Цветко легнал некоја Србинка на сред секс оваа почнала да вика…
1:0 за девојката
Мажот ја прашува жената на сред онадење
Маж пред умирање и вели на жена си: 
Докторе жената многу си ја сакам ама со неа не можам да имам орален секс…
Разговараат две колешки на работаЦела ноќ мислам на тебе маченче

loading...
Loading...