Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет…

Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет.Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет. Овој му кажал да дрмне некоја ракиичка. Овој дрмнал 6-7 и отишол на миса.После мисата младиот поп прашува:- А, кажи каков бев?- А, бе, супер беше како за прв пат, само што Исус не го предале партизаните туку Јуда, а Ева на Адам му дала јаболко а не секс, и на крај се вика Амин а не фајронт!Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет. Овој му кажал да дрмне некоја ракиичка. Овој дрмнал 6-7 и

Пронајдете не на следниве мрежи: