Еве зошто жените не биле пратени на Месечината

Loading...

Хјустон, имаме проблем…- Хјустон, имаме проблем…
– Што е?
– Нема врска, ништо…
– Што е проблемот?
– Ништо!
– Жено, кажи што е проблемот?
– Нема!
– Те молам кажи ни што е проблемот.
– Знаеш ти добро што е проблемот!- Хјустон, имаме проблем…
– Што е?
– Нема врска, ништо…
– Што е проблемот?
– Ништо!
– Жено, кажи што е

loading...
Loading...