Фото: Дали и вас ЌЕ ВЕ ЗГРОЗИ оваа фотографија?!

Loading...

Доказ дека модата брзо се шири!На прв поглед ќе речете само еден обичен човек со брада и ранец на својот грб, кој позира пред фотоапаратот.
Но кога ќе погледнете подобро… Може и да се згрозите од глетката…
Фотографијата е на следната страна:

На прв поглед ќе речете само еден обичен човек со брада и ранец на својот грб, кој позира пред фотоапаратот.
Но кога ќе погледнете подобро.

loading...
Loading...