Фото: Дали по ваков урнебесен оглас нема да го побарате човеков?!

Loading...

Кога се во прашање огласите, луѓето знаат да бидат доста кретивни, како овој Србин кој по секоја цена сака да си најде придружничка. Дали по ваков оглас нема да се насмеете и можеби и од љубопитност ќе го побарате овој „креативец“?Дали по ваков оглас нема да се насмеете и можеби и од љубопитност ќе го побарате овој „креативец“?

loading...
Loading...