????: ???? ?????? ?? ???????????? ??????!

Велат дека Србите се гостопримлив народ…Велат дека Србите се гостопримлив народ…И вистина дури и на улични табли на гостите им посакуваат „добредојде“.
Но според оваа фотографија сепак изгледа дека повеќе се радуваат кога гостите ќе си отидат!
Сте имале ли некогаш и вие ваков дочек од страна на нашиот сосед?Велат дека Србите се гостопримлив народ…И вистина дури и на улични табли на гостите им посакуваат „добредојде&

Пронајдете не на следниве мрежи: