Фото: Како охриѓанец комуницира преку СМС со жената му?

Кога охриѓанец ќе почне да комуницира преку СМС со жената тоа е буквално вежбање на стомачните, бидејќи по овој кратко разговор нема да престанете да се смеете. Некои охриѓани се вистински комедии кога комуницираат преку СМС со своите жени, а ова е дефинитивно вистински пример за тоа. 
извор. ohrigani.mkНекои охриѓани се вистински комедии кога комуницираат преку СМС со своите жени, а ова е дефинитивно вистински пример за тоа. 

Пронајдете не на следниве мрежи: