Фото: Кога е гага, и киселината е блага

Loading...

Кога е гага дури и киселината е блага!Еве ви еден доказ каде се потврдува онаа изреката: Кога е гага дури и киселината е блага!Еве ви еден доказ каде се потврдува онаа изреката: Кога е гага дури и киселината е блага!

loading...
Loading...