Фото: Колку пиво треба да се испие за да се дојде до ваква „брилијантна“ идеја?

Loading...

Погледнете!Се прашуваме колку ли пиво треба да испие некој за на ум да му дојде ваква „брилијантна“ идеја?
Фото: think.mkСе прашуваме колку ли пиво треба да испие некој за на ум да му дојде ваква „брилијантна“ идеја?
Фото:

loading...
Loading...