Фото: Кумановец со понуда за брак до Ким Кардашијан

Надежта последна умира!На овој начин еден Кумановец и се обрати на Ким Кардашијан!
Што мислите, ќе ја прифати ли понудата?!
Фото: Кумановски МуабетиНа овој начин еден Кумановец и се обрати на Ким Кардашијан!
Што мислите, ќе ја прифати ли понудата?!

Пронајдете не на следниве мрежи: