Фото: Нов „модерен“ вид на паштета во еден маркет во Скопје-„Паштета од тина“

Loading...

Нов вид на паштета!Во еден супермаркет во Кисела Вода се појави нов вид на паштета. Изгледа станува збор за „нов, модерен“ вид, бидејќи досега не сме слушнале за него. Станува збор за „паштета од тина“…
Ова мора да се проба! Погледнете!Во еден супермаркет во Кисела Вода се појави нов вид на паштета. Изгледа станува збор за „нов, модерен“ вид, бидејќи досега не сме слуш

loading...
Loading...