Фото: Нова фенси мода во Скопје!

Дали ова е новата мода во главниот град?!Можно ли е оваа фенси мода да ја има низ улиците во Скопје?!
Извор: Ohrigani.mkМожно ли е оваа фенси мода да ја има низ улиците во Скопје?!
Извор: Ohrigan

Пронајдете не на следниве мрежи: