Фото: Викенд логика!

Loading...

Погледнете ја викенд логиката!Општо е познато дека после неколку чашки се изгледа поинаку. Па, токму затоа оваа викенд логика е повеќе од вистинита.
Погледнете, се надеваме дека ќе се сложите со нас.
 Општо е познато дека после неколку чашки се изгледа поинаку. Па, токму затоа оваа викенд логика е повеќе од вистинита.
Погледнете, се надев

loading...
Loading...